Incassobureau Deventer

Incassobureau Deventer – voor ondernemers in Deventer. Galant Incasso werkt inmiddels voor ruim 200 ondernemers, groot en klein in Deventer. Eigenaar Andries Harmen heeft met deze ondernemers in Deventer een nauwe vertrouwensrelatie en grote betrokkenheid. Hij gelooft dat oplossingen altijd op een galante wijze tot stand kunnen komen. Zo is het bureau Galant Incasso ontstaan.

Om de klantrelatie goed te houden zorgt Galant Incasso altijd voor een galante aanpak. Andries Harmen is gespecialiseerd in incassotrajecten voor midden- en kleinbedrijf in Deventer. Daarnaast werkt hij samen met diverse andere incassopartners.

Galant incasso in Deventer

Om een duurzame relatie tussen debiteur en u te houden, zorgen wij voor een vlekkeloos verloop. Met honing vangt u tenslotte meer vliegen dan met azijn. Ons incassobureau is gevestigd in Deventer. Wij hebben al onze opdrachtgevers altijd resultaat geboden. Een werkbare betalingsregeling met maatwerk die beide partijen goed uitkomt.

Met een nuchtere incasso aanpak, echte ondernemersmentaliteit en kennis van de lokale markt, zorgen wij voor vorderingen waarbij u een goede verstandhouding houdt met uw debiteur.

Incassokantoor voor ondernemers in Deventer

 • Gespecialiseerd in het incasseren van openstaande facturen;
 • Gespecialiseerd in het incasseren van achterstallige huur;
 • Gespecialiseerd in incasso opdrachten gerechtelijk en buiten gerechtelijk;
 • Gespecialiseerd in  Bulkincasso en clubincasso;
 • Het verrichten van diverse ambtelijke werkzaamheden zoals opstellen brieven.

Een moeilijk te innen vordering, een geschil of conflict kost u onnodig veel energie en tijd. Twijfel niet en besteed het aan ons uit. Deze vervelende zaken wilt u goed en snel afgehandeld hebben. Iedere wanbetaler vereist een andere aanpak, door onze ruime ervaring hebben we een waanzinnig hoog scoringspercentage. Veel kan in beginsel bereikt worden met een galante aanpak, persoonlijke behandeling en vriendelijkheid.

Geen zaak is hetzelfde, maar het resultaat altijd hetzelfde: Er zal hoe dan ook betaald worden. Galant, maar vooral daadkrachtig is wat Galant Incasso uniek maakt. Neem dus snel contact op met ons incassobureau in het hart van Deventer.

Andries Harmen
Incassobureau

Vragen?

Bel ons, stuur een e-mail of laat u terugbellen:

  Uw naam *

  Telefoonnummer *

  Galant Incasso

  • Pro-actief
  • Galant
  • Daadkrachtig
  • Persoonlijk